Audi RS6 Plus - Ултраспортен...

Main May 18, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 2124 views | no comments

През 2004 година Audi представиха по-мощна версия на своя и без това достатъчно потентен RS6, което бе последната версия на тогавашното поколение, преди да е появи новото A6 и съответно RS6. Моделът носеше прозвището RS6 Plus и предлагаше обща мощност от 480 к.с. – 30 к.с. повече в сравнение със стандартния модел. И както направиха Audi с оригиналния модел RS6, сега се очаква аналогична спецификация и на базата на новия.

Вътрешно лице от Audi наскоро разкри пред AutoTelegraaf, че се очаква по-спортна версия Plus на базата на новия RS6, която ще бъде представена някъде към края на производствения цикъл.... или с други думи към малко преди 2011 година. Настоящата гама А6 вероятно ще премине скоро през фейслифт и едва ли ще бъде заменена от нова до същия момент. Новият RS6 Plus вероятно ще притежава повече мощност и въртящ момент, както и по-твърдо окачване, по-добри гуми и спирачен пакет. Както и при предишното поколение, производството ще бъде ограничено на 999 бройки.

Преди да се появи RS6 Plus конкурентите BMW и Mercedes Benz би трябвало да представят своите М5 и Е63 седани. И двата модела ще се доближават максимално до суперавтомобила RS6. И само за статистиката... неговата мощност възлиза на 580 к.с.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...