Audi S8 Superior Grey Edition от Anderson Germany

Main December 12, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8310 views | no comments

Точно както вината стават по-хубави, като отлежат, така и някои коли стават по-ексклузивни с възрастта си. Такъв е случаят с носталгичното Audi S8 (D3), една от малкото лимузини на марката с V10-агрегат под предния капак, която спря да се произвежда преди две години. Тунерите от Anderson Germany намериха начин да върнат интереса към старата лимузина с нова тунинг програма. Пакетът се казва Superior Grey Edition и е получил 5,2-литров V10-агрегат с 445 к.с. от Lamborghini. Тунерите са препрограмирали електрониката и са оптимизирали изпускателната система, крайният резултат е увеличение на мощността с 57 к.с.
Отвън колата е получила матовосив цвят, радиаторна решетка от въглеродни влакна, пълен бодикит с LED светлини, калници с отвори за охлаждане на спирачките, странични огледала от карбон и гланцирани черни джанти с размер 22 цола, обути в гуми Hankook Ventus S1 evo2.
В интериора се забелязват множество карбонови елементи и тапицерия от ватирана кожа и Alcantara.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...