Audi TT RS - Дебютира в Женева

Main February 1, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 908 views | no comments

Audi TT определено се радва на страхотен интерес, откакто бе представен на пазара през 1999 година. Но моделът също така нерядко е бил критикуван за относително „импотентната” си двигателна гама. Но изглежда, че справедливостта ще възтържествува и ТТ ще получи това, от което се нуждае. Това ще рече, че можете да очаквате дебюта на Audi TT RS.

Според няколко европейски източници Audi ще представят TT RS по време на автомобилното изложение в Женева през март. Спортният ТТ се очаква да бъде оборудван с петцилиндров двигател с турбо и мощност от поне 350 к.с. Въртящият момент ще се предава към четирите колела посредством шестстепенна ръчна трансмисия или DSG скоростна кутия (само като опция).

Интересното е, че се очаква да се появи и открита версия на тази суперспортна версия н ТТ. В интерес на истината обаче Audi вероятно ще отложат дебюта й поне до автошоуто във Франкфурт през септември. От друга страна това е модел, предназначен за лятото, така че нищо чудно да дебютират и двете версии в Женева.

Засега няма някакви конкретни данни къде ще се предлагат моделите TT RS, но моделът е очакван дори и в САЩ.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...