Audi UK търси 100 човека с излишни 100 000 лири

Main June 29, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2190 views | no comments

Английското подразделение на Audi обяви подробности за нова лимитирана серия на суперспортния модел R8, посветена на 10-та победа на марката в легендарната надпревара 24-те часа на Льо Ман.

Новата серия, в която ще бъдат включени само 100 автомобила, е наречена просто Audi R8 V8 Limited Edition, но в нея няма реално нищо "просто. Даже и цената е трудна за преглъщане- 93 935 британски лири. Първите доставки на автомобилите, които ще бъдат представители само на версията купе на R8, пък ще бъдат осъществени през октомври тази година.

В стандартното оборудване на R8 V8 Limited Edition са включени сателитна навигационна система, Audi Music Interface (AMI), луксозна аудиосистема Bang and Olufsen, Bluetooth интерфейс за мобилен телефон с интегриран в предпазния колан микрофон и други, но "титаниевата боя е опция.

"Стандартен за всеки от представителите на Audi R8 V8 Limited Edition ще бъде 4.2 литровият, V8 задвижващ агрегат с неговите 430 консик сили. С негова помощ, ускорението от 0 до 100 км/ч е осъществимо за 4.6 секунди, а максималната скорост на движение е 300 км/ч.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...