Audi обяви нова екологична моделна линия ultra

Main August 6, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4500 views | no comments

Audi обяви, че пуска нова екологична моделна линия “ultra”, която ще предлага ниски нива на вредни емисии и нисък разход на гориво.
Първият представител е моделът А3 1,6 TDI ultra, който според компанията е най-икономичният сериен модел. Ще е достъпен във версии с три и пет врати. Предвиден е и S line вариант с раздути странични прагове, 15 мм по-нисък клиренс, по-дълга последна предавка и 16-цолови джанти, обути в гуми с ниско съпротивление на търкаляне.
Мощността се доставя от 1,6-литров TDI агрегат, генериращ 110 к.с. Той позволява на 1205-килограмовия модел да ускори от 0 до 100 км/ч за 10,5 сек, преди да удари максималната скорост от 200 км/ч. По отношение на ефективността, собствениците на този модел може да очакват комбиниран разход на гориво от 3,2 л/ 100 км и вредни емисии от 85 г/км CO2.
Новото Audi A3 TDI ultra ще е достъпно за продажба през септември в Германия на цена от 25 200 евро.

 
Keywords:   Audi, Audi A3, audi a3 tdi, co2, s line
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...