Audi разкри официално Urban Concept

Main September 14, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5265 views | no comments

Audi официално разкри градската си концепция Urban Concept във Франкфурт. Каросерията на електрическото превозно средство е изградено от въглеродни влакна, подсилени от полимер. Концепцията предлага плъзгащ се покрив, 21-цолови колела, плъзгаща се решетка, разкриваща зарядно устройство. Кабината, вдъхновена от авиацията, разполага с плаващо арматурно табло, алуминиеви педали и шестоъгълен волан, които могат да се настройват. Urban Concept е с две места, задвижва се от два електрически мотора, всеки произвеждащ 20 к.с. и 47 Нм. Те се зареждат от 7,1 кВч литиево-йонна батерия. Това дава възможност на 480 килограмовата концепция да ускорява от 0 до 60 км/ч за около 6 сек и да достигне ограничената максимална скорост от 100 км/ч за 16, 9 сек.
С напълно заредена батерия и в градския трафик, моделът може да измине до 73 км. Презареждането отнема само 20 мин с трифазен ток и около един час с домашен. Концепцията е оборудвана с безжична технология за зареждане, която позволява батерията да бъде заредена с паркиране върху паркомясто с зарядно устройство.



Видео

 
 

Images Gallery


 

Lexus разкри GS450h Lexus разкри GS450h
September 14, 2011
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...