Audi разкри фейслифта на A4 и S4

Main October 27, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3935 views | no comments

Audi разкри официално фейслифта на A4 и S4. Моделът е получил по-агресивно излъчване благодарение на новата предна престилка с променена радиаторна решетка, рестилизирани фарове и модифициран капак. Отзад автомобилът е с нов дифузьор, ревизирани стопове и двойна изпускателна система. За варианта S-Line компанията е намалила клиренса и е добавила 18-цолови лети джанти, като опция се предлагат и 19-цолови.
Интериорът предлага нов волан, ревизирана тапицерия и повече хромирани акценти. Информационно-развлекателната система е актуализирана, а седалките вече се загряват и охлаждат.
Под предния капак на модернизираното Audi ще се предлага разнообразие от двигатели. 2-литровият TDI идва с мощност съответно от 136 к.с. и 163 к.с. Още един 4-цилиндров дизел ще бъде във варианти със 120, 143 и 177 к.с. 3-литровият TDI агрегат ще произвежда 204 и 245 к.с.
При бензиновите версии инженерите на Audi предлагат нов 1,8 TFSI с мощност 170 к.с. и въртящ момент от 320 Нм. Другите варианти сa 1,8 TFSI със 120 к.с., 2,0 TFSI с 211 к.с. и 3,0 TFSI V6 с 272 к.с.
При Audi S4 нещата са малко по-различни. Автомобилът ще се задвижва от 3-литров TFSI V6 с мощност 333 к.с. и въртящ момент от 440 Нм, който позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 5 сек, преди да удари електронно ограничената максимална скорост от 250 км/ч. По отношение на ефективността, собствениците на тази кола, могат да очакват комбиниран разход на гориво от 8л/100 км.
А що се отнася до управлението, фейслифтът на Audi A4 идва с преработено окачване и нова сервоусилвателна система на волана.



Видео

 
Keywords:   Audi, 163, Audi S4, s line
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...