Audi удължи договора си с Международната Ски Федерация до 2018-а

Main January 21, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2680 views | no comments

Автомобилният производител Audi удължава договора за партньорство с Международната Ски Федерация до 2018 г. Името Audi FIS Ski Weltcup ще се запази и през следващото десетилетие. Състезанието Audi FIS световна купа ще се провежда и през предстоящите години под знамето на марката от Инголщат.
Автомобилният производител е партньор на зимния спорт от почти три десетилетия. Марката и нейната технология quattro е предпочения избор на повечето от звездите в ски спорта. Успешното партньорство продължава и през следващите шест години с подписване на дългосрочното споразумение.
„Зиминият спорт ни предлага перфекта възможност за представяне“ ,твърди Петер Шварценбауер, директор маркетинг и продажби в Audi AG. „Зима, лед и сняг – това е светът на Audi, тук ние се чустваме сигурни”, добави още той.
Сезон 2011/2012 на световната купа на Audi FIS стартира през октомври и ще отбележи своята кулминация този уикенд по време на състезанията в Кицбюл. От октомври 2011 Audi AG е основен спонсор на световната купа по крос ски Audi FIS.






















 
Keywords:   Audi, audi ag, fis ski weltcup
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...