AUTO BILD България отпразнува своите 10 години в България с грандиозно шоу!

Main June 1, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7740 views | no comments

Най-популярното автомобилно списание AUTO BILD, лидер сред автомобилните издания в Европа повече от 25 години, отпразнува снощи десет години от стъпването си в България. Рожденикът беше подготвил за своите гости и приятели уникално шоу, в което взеха участие най-добрите дрифтъри, моторни и спортни състезатели и автомобили. Специална изненада за зрителите беше „Парадът на премиерите”, в който многобройната публика първа имаше възможността да види на една ръка разстояние повече от 20 премиерни за България автомобила.
Водещият – Симеон Колев от Бг Радио, даде старт на церемонията точно в 20:30 ч с впечатляващото изпълнение на „Дрифт клуб България“.
Веднага след тях дефилираха най-добрите спортни състезатели на България със своите автомобили! Само седмица преди старта на „Рали България” Петър Гьошев, Калин Бенчев, Илия Царски, Румен Дунев, Григор Григоров, Ангел Караньотов. Ясен Попов, Орлин Алексиев и Тодор Христов обраха овациите на зрителите и гостите на AUTO BILD SHOW 2012. В шоуто се включиха още три страхотни мотора: Супербайкът Дукати 1199, Дукати Диавел и Дукати Мултистрада, а веднага след тях невероятните дами от квартет StringS.
Издателят на AUTO BILD България – арх. Любомир Станиславов, благодари на бизнес партньорите, гостите и колегите журналисти за подкрепата им и сподели, че S Media Team е подготвило още множество изненади до края на годината.
Главният редактор на AUTO BILD България – Ралф Петров, обяви старта не само на AUTO BILD SHOW 2012, но и на официалния сайт на списанието - www.autobild.bg – проект, който ще даде възможност на многобройните почитатели на най-доброто автомобилно издание да бъдат вече и в онлайн връзка с него.
Парадът, под надслов „Нощта на премиерите”, съчета по невероятен начин автомобилно и светлинно шоу. По червения килим преминаха 21 премиерни за страната ни автомобила. Дефилираха коли от различни класове – сред които компактните up!, Citigo, i30 и Voleex, семейните Mondeo, DS5, Avensis и i40, високопроходимите Evoque, Yeti и Hover, супер луксозните Mercedes SL, Maserati MC Stradale и Black Edition серията на Infiniti.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...