AUTO BILD SHOW 2012 раздава награди

Main May 21, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10190 views | 1 comment

От 1 юни до 4 юни Интер Експо Център София става домакин на изложението AUTO BILD SHOW 2012. То ще представи най-атрактивните премиерни за 2012 г. автомобили, концептуални модели и прототипи. В рамките на изложението ще бъде показана и експозицията на Top Gear България, която ще даде възможност на многобройната публика да се запознае отблизо с водещите български пилоти от различните шампионати.
AUTO BILD SHOW 2012 ще бъде мащабно, масово събитие, в което ще си дадат среща всички фенове на автомобилите, а един от тях ще има възможността да спечели и голямата награда – автомобил GREAT WALL, като засега се знае, че той ще бъде черен или червен. Тя ще бъде изтеглена в последния ден на AUTO BILD SHOW 2012 измежду всички посетители, попълнили и пуснали в предназначените за това места анкетни карти. Посетителите ще имат възможност също така да спечелят 7-дневна почивка за двама на о. Закинтос, Гърция, четири едноседмични почивки за двама на Българското Черноморие, 5 прекрасни мъжки парфюма Porsche Design и още множество изненади като пет туби масло, конзола плейстейшън PSP и др.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 
Gravatar photo
slavi, (over 12 years ago)
Голямата награда ми харесва. Няма да откажа един чистак новичък български автомобил.
+0

Positive: 0
Negative: 0


 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...