AUTO BILD представя 2012-а година със специален колекционерски брой

Main January 5, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3070 views | no comments

Auto Bild България започва годината със специално издание, посветено на всички новости за 2012 година, представени в календар с точни дати на премиерите. Научете първи в света детайлната информация за всеки голям производител, включени са всички марки – от Alfa Romeo до Volkswagen. Ще се запознаете с новостите от най-малките градски автомобили като Opel Junior или Renault Тwizy, до най-вълнуващите модели като Dodge Viper 2012, Ferrari Enzo II или бъдещия нов McLaren F1.
Наред с ексклузивно предоставените на AutoBild България снимки на бъдещи нови модели, вие ще намерите и десетки Scoops или компютърно генерирани рендери, които разкриват визията на автомобилите, пазени в дълбока тайна за широката публика и за папараците.
Цялата информация е практично събрана в календар, маркиращ датите на премиерите, както и други важни автомобилни събития от започващата година.


 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...