Auto Shanghai 2011: Peugeot лансира 508, демонстрира нов концепт

Main April 11, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2285 views | no comments

Peugeot обяви, че планира лансирането на минимум по един нов модел през всяка една от следващите години в Китай. Най- новото попълнение в портфолиото на местното подразделение на френската марка- Peugeot 508, ще отбележи премиерата си по време на международното изложение Auto Shanghai 2011.

Вниманието на посетителите на салона ще бъде привлечено и от изцяло нова концептуална разработка, създадена в Китай и предназначена да удовлетвори изискванията на местните потребители. Концепцията е луксозен 4х4 кросовър, оборудван с хибридна задвижважваща система.

В момента, Peugeot предлага в Китай моделите 207 хечбек и седан, 207 CC, 308 CC и SW, 408, 3008, 508, а през май ще започне предлагането и на спортното RCZ. От френската компания очакват през календарната 2011-та година да реализират 200 000 автомобила в страната.

Видео

 
Keywords:   peugeot, shanghai
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...