Automechanika в Истанбул стана ежегодно шоу

Main September 25, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 11010 views | no comments

От 10 до 13 април 2014 г. Истанбул ще стане домакин на специализираното изложение Automechanika. Очаква се тазгодишното му издание да бъде по-грандиозно от досегашните в духа на динамичната икономика в Турция в момента. Още повече, че през миналата бе взето решение шоуто в Истанбул да стане ежегодно. То се провежда в страната от 2001 г. насам в TUYAP Fair, конгресния център в Истанбул. Негови организатори са водещите компании в бранша - Messe Frankfurt и Deutsche Messe. С течение на годините изложението се е разраснало значително. В последното му издание се включиха 1245 участници и се стекоха 43 812 посетители, което е с 10% повече спрямо предишното му издание. Очаква се тази година интересът да е още по-голям, като в шоуто традиционно участват водещи компании от автомобилния бранш – производители и дистрибутори, както и фирми от сферата на сервиза и поддръжката .
„Automechanika“ е международна марка за изложения за доставчици в автомобилния бранш и традиционно такива форуми се организират в 13 различни точки от света. В турското издание на салона продуктите на участниците са разделени в шест категории – части и компоненти, електроника и системи, тунинг и аксесоари, ремонт и поддръжка, IT и управление и станции за обслужване и автомивки.
От 2014-а година Automechanika в Истанбул ще се провежда всяка година. Повече информация можете да откриете на .www.messefrankfurt.com

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...