Aventador №1000 отива при архитект от Бавария

Main July 20, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5520 views | no comments

Вчера бе произведен хилядният Lamborghini Aventador LP 700-4. Автомобилът е в характерния оранжев цвят. Номерът на шасито е точно 1000, а дестинацията, за която е поръчан, е Германия. Щастливият собственик, Ханс Шайдекер, архитект от Бавария, получи ключовете в Санта Агата Болонезе. Той е голям фен на Lamborghini и вече притежава Diablo.
Явно Aventador LP 700-4 се радва на огромно търсене, защото Murciеlago номер 1000 излезе от завода чак две години и пет месеца след началото на производството, а новият „бик“ постигна този резултат само за година и три месеца. Поради големия интерес към модела ръководството на компанията увеличи производството от три бройки дневно на 4,5.
В това няма нищо случайно. Ако си спомняте, година след официалния си дебют Aventador бе избран за „крал на спортните суперколи“ и получи не по-малко от 36 международни награди за дизайна си и иновативните технологични решения. Листата на поръчките за него е запълнена за осемнадесет месеца напред.

 
Keywords:   lamborghini
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...