BMW готви световни премиери и многообразие от иновации за Франкфурт

Main September 3, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4635 views | no comments

С насочени към бъдещето автомобилни концепции и иновативни технологии BMW поема главната роля в оформянето на индивидуалната мобилност от бъдещето. На международното автомобилно изложение (IAA) 2011 във Франкфурт ще бъдат представени най-новите разработки, които осигуряват типичната за марката радост от шофирането в съчетание с постоянно увеличаваща се ефективност както при актуалните, така и при бъдещите модели. Най-важното автомобилно изложение в света е сцена за множество световни премиери на модели BMW, на която ще бъдат представени насочените към бъдещето иновации при задвижващите технологии, интелигентната олекотена конструкция и свързаността на автомобила със заобикалящата среда.
Общото представяне на марките на BMW Group през тази година за пръв път включва и представяне на субмарката BMW i. Със световната премиера на прототипите BMW i3 Concept и BMW i8 Concept BMW Group поставя един от акцентите на IAA 2011. Двата концептуални прототипа показват визията за първите серийни модели на новата субмарка BMW i. Производството на BMW i3 ще започне още през 2013 година в завода в Лайпциг, а BMW i8 ще го последва малко по-късно.
Успоредно с разработката на задвижващи системи за мобилност с нулеви вредни емисии в рамките на project i, другата програма - BMW EfficientDynamics постига значителни резултати по отношение на понижаването на разхода на гориво и вредните емисии при двигателите с вътрешно горене. Значителен принос за това има и въвеждането на ново поколение бензинови двигатели, както и на нови дизелови агрегати с технологията BMW TwinPower Turbo. С този технологичен пакет, както и с въвеждането на функцията Auto Start Stop в множество други модели се постига оптимално съотношение между динамичните характеристики и разхода на гориво. Освен това новоразработеният режим ECO PRO дава допълнителни възможности за намаляването на разхода на гориво при движение в градски условия.
По време на IAA 2011 BMW ще представи множество нови модели, които са оборудвани с двигатели с особено висок коефициент на полезно действие и многообразие от технологии за намаляване на разхода на гориво и вредните емисии. И при последните иновации на BMW EfficientDynamics са неразривна част от серийното оборудване, за разлика от другите автомобилни производители, които предлагат сравними разработки само за специални модели, респективно срещу доплащане. Благoдарение на BMW EfficientDynamics BMW постига особено големи успехи по отношение на намаляването на вредните емисии при движение в градски условия.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...