BMW 335i Coupe 2007

Reviews April 22, 2006 | AutoDrum.com A- A+ 1874 views | no comments

Представяме последният израз на индивидуален стил - новото BMW 3-та серия Купе.

С изцяло нов вид, най-новото BMW Coupe за пореден път налага високи стандарти с елегантен дизайн, луксозност и себестойност. Традиционно за БМВ установява и нови критерии в производителността и динамиката на шофиране с представянето на новия си изключителен агрегат: първият 6-цилиндров редови двигател с два турбокомпресора и високо прецизна горивна инжекция.

Потенциалът на двигателя от 300 конски сили гарантира, че 335i Coupe предлага значително подобрение в производителността, докато запазва ниво на ефективност характерно за 3-та серия на БМВ.

В допълнение на стандартната 6-степенна ръчна скоростна кутия, двата модела ще се предлагат и с 6-скоростна STEPTRONIC автоматична трансмисия. Проектиран за бърза реакция, новият автоматик допълва динамиката на шофиране без да жертва допълнителен разход на гориво.

Друго измерение на подобрената динамика с показател от невероятно управление ще се предлага с представянето на BMW xDrive all-wheel drive. БМВ xDrive е доказал заслугите си от гледна точка на пъргавина и сигурност в десетте модела понастоящем предлагани с xDrive в USA.От есента тези показатели ще бъдат достъпни и за собствениците на Coupe за първи път.

Уникалност чрез Детайлност на Дизайна

Характера на всяко купе рефлектира на неговия профил. Профила на новото Coupe е безкомпромисно на БМВ. Дългото торпедо отразява обичая на БМВ към традиционния редови 6-цилиндов агрегат. Увеличеното междуосие, изнесеното назад пътническо купе, както и ниската, гладка линия на покрива, който се спуска леко до багажника, са все характеристики на БМВ Купе.

В допълнение на класическите пропорции, характера и линиите на праговете и калниците подобряват загладената външност. Простирайки се по цялото протежение, линиите и характера спомагат за приятният външен вид на колата от началото до края й.

Би-турбо Редови 6-цилиндров Агрегат

Най-мощният двигател от продуктовата гама на БМВ сред редовите 6-цилиндрови машини, които не носят ембелемата "М" е новото BMW 335i Coupe. Тази нова версия предоставя 300 конски сили според US спецификациите от 3,0 литра и генерира пиков въртящ момент от 407 Nm достатъчен за бързо ускорение във всеки един момент.

Комбинацията от турбокомпресор и директно впръскване на горивото предлага ново измерение на ефикасна динамика. Истинска гордост за двигателя е силно усложнената и напредничава горивна инжекционна система.

Новият високо-производителен двигател придава на лекото, аеродинамочно изваяно Купе зашеметяващо ускорение и еластичност на пътя. Twin turbo инсталацията в БМВ 335i Coupe развива своята мощ и производителност много по-спонтанно от турбо двигателите с конвенционален дизайн. Благодарение на тяхната малка инертност, двата малки турбокомпресора създават налягане много по-бързо от един голям турбокомпресор, като елиминират и най-малката поява на турбо лаг.

За да се подобри ефикасността на двигателя до още по-високо ниво, турбокомпресорите са направени от особенно устойчив на топлина материал, който ги имунизира от горещите изгоряли газове в интерес на ефективен горивен процес особенно при пълно натоварване. В резултат, би-турбо технологията в БМВ 335i Coupe представя значително подобрение от гледна точка на производителност и икономия на горивото. Предимствата пред конвенционалния турбокомпресорен двигател са не само лесни за измерване, но и лесно се усещат по време на път.

Шаси и Окачване

Традиционното задно задвижване на колелата и почти 50:50 съотношение на теглото предоставят на новото BMW 3 Series Coupe идеални качества за оптимална динамика на шофиране. Това, в комбинация с високо технологичното окачване, способства на шофьора да трансформира мощта и силата на двигателя в ободряващо преживяване на пътя.

Силно производителната спирачна система изисква 17 инчови колела за да отговарят на широкия диаметър на спирачните дискове, които гарантират за невероятната спирачна мощ. Спирачната производителност е допълнително подобрена, чрез последната система на БМВ - Dynamic Stability Control. Представена в Седана на 3-та серия, новата DSC на БМВ включва няколко нови функции. Например, DSC противодейства на намалените спирачни способности при високи температури на спирачките, чрез коригиране на притискането. Това осигурява максимална спирачна сила дори и в най-трудните условия, без да принуждава шофьора да упражнява по-голям натиск.

Интериорът: Впечатляващ Стандарт и Опционална Екипировка

Въпреки своя дизайн и конфигурация, кокпита на новото Купе на БМВ, съчетава спортен и приятен за шофьора характер. Сядайки на мястото зад волана, първо впечатление прави наново проектираният инструментален панел включваш термометър на маслото, намиращ се под тахометъра.

Закопчаването в новото Купе, както на шофьора, така и на пътника до него, е посредством ново рамо държащо колана, което автоматично се подава веднага след като пътника заеме своето място и ключа е поставен.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...