BMW ActiveHybrid е 16% по-икономичен от 535i

Main November 30, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5925 views | no comments

BMW показа новата хибридна Серия 5 днес в Токио. Моделът е базиран на BMW 535i и в сравнение с него е с 16% по-икономичен. Той се задвижва от същия 6-цилиндров бензинов битурбо агрегат, генериращ 290 к.с. и електромотор с мощност 50 к.с. BMW ActiveHybrid 5 ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,9 сек. и достига електронно ограничената максимална скорост от 250 км/ч благодарение на 8-степенна автоматична трансмисия. Комбинираният разход на гориво е сведен до 5,3 л/ 100 км., а вредните емисии са редуцирани до 149 г/ км CO2.
Литиево-йонната батерия, позиционирана в багажника, дава възмонсот на превозносто средство да се движи само на електричество при скорост до 60 км/ч. ActiveHybrid 5 може да измине само на електричество 4 км при средна скорост от около 35 км/ч.
Другите характеристики на новия модел включват регенериращи спирачки, старт стоп система и асистент при изкачване на баир.
По отношение на екстериора, моделът е получил нова емблема ActiveHybrid 5 на C-колоните, радиаторната решетка и на вратите. Летите джантите са с размер 17 цола и се предлагат като стандарт.

 
Keywords:   bmw, bmw 5, bmw 535i
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...