Купи си Bentley и спечели безплатен Breitling

Main November 30, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6210 views | no comments

Повечето хора, каращи премиум автомобили, носят скъпи часовници, което е съвсем естествено. Разликата между едно Bentley и една Lada е като разликата между часовник от 20 лева и Breitling, който струва колкото една къща. Все пак, ако сте ценители на най-скъпите вещи, имате вкус и достатъчно късмет, за да сте в състояние да си ги позволите, ето ви едно предложение.
Както знаете, миналия февруари, четирикратният световен рали шампион Юха Канкунен счупи световния рекорд за скорост на лед, достигайки скорост от 330 км/ч на замразените води в Балтийско море, карайки Bentley Continental Supersports Convertible. Това накара луксозният автомобилопроизводител да създаде ограничено издание Supersports Convertible Ice Speed Record от само 100 единици.
Но това не е достатъчно, както казахме, ценителите на тези коли желаят и ексклузивни часовници. Ето защо дългогодишният партньор на Bentley Breitling произведе възпоменателна серия хронографи Ice Special Edition, която също ще се състои от 100 бройки и ще бъде на разположение безплатно за купувачите на Continental ISR.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...