BMW, Bosch, Daimler и Siemens формираха джойнвенчър

Main March 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4205 views | no comments

За да осигурят на всички потребители на електромобили в Германия широка национална инфраструктура за зареждане, BMW Group, Bosch, Daimler, EnBW, RWE, и Siemens формираха джойнвенчър. Още през януари цитираните компании подписаха споразумение, ето че тези дни проектът им влиза в сила.
Новата венчърна компания ще се казва hubject GmbH, а седалището й е в Берлин. Нейните намерения са да развие и да оперира с платформа от данни, която ще спомогне за създаването на инфраструктура за зареждане на автомобили. Новото предприятие е отворено за приемането на колкото е възможно повече партньори.
Следващата стъпка след развиването на техническата платформа е създаването на обединяващо лого, по което потребителите ще могат да разпознаят стоянката за зареждане като част от партньорска мрежа. Неговата цел е да създаде комфорт за крайния клиент. Всичко това ще бъде осигурено от мобилни услуги, базирани на софлуерна платформа на hubject GmbH. Така макар и клиенти на различни компании, притежателите на електромобили ще могат да ползват всякакви станции на зареждане.
Новата услуга ще стартира пробно в Германия от това лято.

 
Keywords:   bmw, bmw group, bosch, daimler, enbw, rwe, siemens
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...