У нас стартира студентски конкурс на Renault

Main March 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4065 views | no comments

Конкурсът за студенти “Рено Нисан България“, наречен „Мастър Инициатива“, разбуни страстите. Той провокира младите хора с вдъхновяващия концептуален модел DeZir. В началото на март бе даден старт на шестото издание на инициативата в България. Темата е свързана с дигиталните комуникации и с новото поколение на Renault Clio. Конкурсът дава възможност на най-добрите участници не само да представят, но и да реализират в реална бизнес среда своята идея.
Студентите от всички университети в страната са поканени да участват.
Тази година те са поставени в реална ситуация. Имат задачата да представят по нов интерактивен начин един напълно обновен, реален модел – новото Renault Clio - ключов за марката автомобил, като използват необятните възможности на дигиталното пространство, в частност социалните мрежи.
Младите хора трябва да разкажат по атрактивен начин за Renault Clio, вдъхновени от предшественика му - електрическият концептуален модел. Трябва да заинтригуват хората. Студентите, чиято идея бъде оценена за най-успешна, ще имат възможността да я реализират, в рамките на стаж, с екипа на Рено Нисан България през настоящата година.
Другата новост в конкурса, в който младите споделят идеите си от 2007 година насам, е различният формат. Писмените разработки и презентации са заменени с кратко филмче, което да представя самата идея. В унисон с модерните и достъпни начини на комуникация видеото е това, което участниците трябва да представят на журито.
Студентите, желаещи да се включат в това предизвикателство, могат да се регистрират на сайта на Мастър Инициатива www.imam-idea.com до 31 март 2012. Там ще намерят подробна информация за условията на конкурса – тема, регламент и насоки.

 
Keywords:   renault, Renault Clio
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...