BMW Group открива олимпийски павилион в Лондон

Main July 20, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6055 views | no comments

Стартовото броене преди Олимпиадата започна и BMW Group побърза да сподели подробности за фирмения павилион, който компанията ще открие в Олимпийския парк в Лондон. Вероятно по време на Игрите оттам ще минат хиляди посетители. Сградата му е проектирана от известна британска фирма, получила редица престижни награди и демонстрира обвързаността на баварската марка с непреходните дизайнерски решения. В него BMW ще изложи съществуващата си гама от модели, както и концептуалните предвестници на бъдещето. На 800 кв. м е изложбената площ.
Конструкцията на павилиона е лека и открита и изглежда сякаш плава над реката, тъй като струи вода се стичат по страните на сградата и създават по този начин една непрекъснато променяща се фасада. Долното ниво е посветено на Олимпиадата в Лондон и интерактивни демонстрации на това как BMW Group вижда бъдещето на индивидуалния транспорт, или как компанията е помогнала на различни атлети. Посетителите ще могат да видят на показ и двуколесните баварски специалитети като BMW E-Scooter и наскоро показаната електрическа концепция на велосипед, BMW i Pedelec. Естествено в павилиона ще открием и новия облик на показания на салона в Женева прототип MINI Rocketman Concept. Сега той е в „олимпийска“ премяна, вдъхновена от Union Jack.
Най-горното ниво на павилиона се състои от девет отделни малки зони, които показват бъдещето на BMW Group, затова не е чудно, че там ще бъдат изложени BMW i3 Concept, BMW i8 Concept и новото поколение на BMW 3 Series Touring.

 
Keywords:   bmw, bmw group, bmw scooter
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...