BMW i3 с ключова роля в AUTO BILD 358

Main August 7, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6580 views | no comments

Едва дебютирал, първият изцяло електрически премиум автомобил, който ще диктува новата мода в бранша, съвсем логично е главният герой в новия брой на българското издание на AUTO BILD. Освен статичното представяне на модела, предадено ни директно от мястото на събитието, на страниците на списанието ще откриете и първия му тест. Автомобилът е подложен на щателно сравнение с конкурента VW Golf BlueMotion.
Ако за някои екологичните автомобили са скучни, те вероятно ще обърнат по-сериозно внимание на сравнителния тест на Porsche 911 Carrera S Cabrio и Jaguar F-Type.
В броя ще прочетете и какви са първите впечатления на редакторите от новия компактен SUV - VW Taigun. Моделът е направен на базата на Up и ще излезе на пазара в края на 2015 г.
Новият AUTO BILD България пропуши в буквалния смисъл на думата, след като дрифтира с цели 3960 „коня“. Откъде толкова много ли? Ами пресметнете сами - BMW M135i, Porsche Cayman S, BMW M6, Bentley Continental GT V8, Audi R8 V10 plus, Porsche 911 Carrera 4S, McLaren (12C), KTM (X-Bow GT), BMW HP4 и Ducati Panigale S.
В рубриката „Съветник“ сме разбили на пух и прах 10-те най-големи заблуди относно автомобилите. И още:
Актуално BMW i3Репортаж Trabant под наемСравнителен тест Porsche 911 Carrera S Cabrio и Jaguar F-TypeТест Opel MokkaТест Renault ZoeУпотребявани автомобили BMW X3 от 16 000 лева

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...