BMW M Performance дебютира в Женева

Main January 12, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3085 views | no comments

През пролетта на 2012 година BMW M GmbH въвежда нова гама модели, предназначени за водачите, търсещи по-спортно изживяване зад волана и в същото време държат на типичните за BMW комфорт и функционалност. Те предлагат ексклузивни двигатели, повишена пъргавина и прецизно динамично поведение на пътя, в комбинация с много емоционален дизайн. Автомобилите BMW M Performance за пръв път ще бъдат представени по време на международното автомобилно изложение в Женева през март.
Спортното подразделение на „баварците” създават напълно нова и уникална категория от модели. Цялостната им концепция, насочена към въодушевяваща динамика на пътя, се превъзхожда единствено от мощните спортни автомобили на BMW M GmbH.
2011 година е една от най-успешните години от основаването на BMW M GmbH. Освен BMW Серия 1 М Купе, което е първият представител на BMW M GmbH в премиум компактния сегмент, през изминалата година успешно стартираха и продажбите на BMW M5. За 2012 година е обявена премиерата на новото BMW M6. Допълнителен акцент през тази година е и предстоящият старт на автомобилите BMW M Performance, които са разработени с цялостното ноу-хау на BMW M GmbH.
Дъщерната компания на BMW Group има дългогодишен опит в моторните спортове, който е допринесъл за създаването на изключително мощни автомобили с ненадмината динамика на управлението. Характерът на автомобилите BMW M Performance е базиран и на тази компетентност на развойната работа.
Моделите от новата продуктова категория вървят по следите на BMW M535i,
представено през 1980 г. С повишената си мощност, прецизно настроеното
окачване и дискретно модифицирания дизайн този модел впечатли особено спортно
настроените клиенти на марката. Като допълнение към гамата на BMW Серия 5 Седан,
модификацията се предлагаше още в две моделни поколения и до 1987 година реализира големи пазарни успехи, успоредно с BMW M5.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...