BMW глези полицията

Main August 3, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10290 views | no comments

BMW ще представи последните си разработки на тема полицейски автомобили по време на изложението (General Police Equipment Exhibition and Conference), което ще се състои от 11 до 13 септември в Лайпциг. Сред тях ще бъдат два напълно нови модела, доработени в името на обществената сигурност - BMW X3 и BMW Серия 3 Touring. На фирмения щанд по време на шоуто ще бъде изложен и електрическият прототип BMW i3 Concept.
Широката гама от специализирани МПС-та е направена на базата на серийните модели на баварската марка, така че колите са белязани от характерните за BMW високо качество и лукс.
Полицейският BMW 3 Series Touring е направен да обслужва федералните и регионалните власти. Тази специална версия на серийния модел ще дебютира в края на септември. Естествено сирената е задължителна, предлагат се допълнителни идентификационни LED светлини отзад.
Не по-малко идеален за операции е полицейският BMW X3, който се радва на същите екстри.
Своя дебют ще направи и първият луксозен седан за властите в лицето на Серия 7.
Каросерията му е с балистична защита от клас VR7, която ще предпази полицаите и от ръчни гранати. Ако това не е достатъчно за униформените, баварците предлагат и клас VR9.
BMW X5 Security ще бъде с клас VR4.


 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...