BMW разкри Zagato Coupe

Main May 28, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8925 views | no comments

BMW разкри концепцията Zagato Coupe на тазгодишното шоу Concorso d`Eleganza Villa d`Este. Моделът е базиран на концепцията Vmax и предлага оптимизиран аеродинамичен екстериор, който позволява лесно управление при високи скорости.
Zagato Coupe разполага с ръчно изграден алуминиев корпус с дълъг преден капак, раздвоен покрив и издути калници. Задната част също е впечатляваща и включва прозрачен панел, дифузьор и двойна изпускателна система. Колата е решена в изключителна боя Ross Vivace и се вози на 19-цолови алуминиеви джанти.
За интериора информацията е ограничена, знае се, че кабината е оборудвана с черна кожена тапицерия и червени контрастиращи шевове, както и бродирани надглавници.
От BMW разкриват, че моделът използва 3-литров бензинов агрегат, който задвижва Z4 Sdrive35is с мощност 340 к.с., комбиниран със 7-степенна трансмисия с двоен съединител.
Засега няма информация дали уникалният модел ще бъде пуснат в серийно производство.



Видео

 
Keywords:   bmw, eleganza, ross, zagato
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...