BMW разкри компактната концепция M135i

Main February 24, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7920 views | no comments

Едновременно със световната премиера на първите BMW M Performance автомобили, на международното автомобилно изложение в Женева BMW показва и концепция за приложението на тази нова категория в компактния сегмент. BMW M135i използва динамичния потенциал на новото BMW Серия 1 и го съчетава с редови шестцилиндров бензинов двигател и Twin Power Turbo технология, за да постигне отличен атлетизъм.
Максималната мощност от 296 к.с. се предава към задните колела, а характерното прецизно управление на „М” автомобила се постига чрез специфична технология на окачването. „М” спортна спирачна система отговаря на високите изисквания на поведението на автомобила.
Екстериорният дизайн включва предна престилка с типичен M дизайн, огромни въздуховоди за охлаждане на двигателя, специфичен дизайн на задната част и задна престилка с интегрирани двойни накрайници на изпускателната система. По-издълженият и динамичен вид я открояват от стандартния хечбек, а 18-цолови М алумииеви джанти с дизайн double spoke подчертава спортния му характер.
BMW ще представи концепцията на специална вечер, ден преди старта на автомобилното изложение в Женева.

 
Keywords:   bmw, bmw performance, twin power
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...