BMW разкри Серия 6 Individual и Серия 6 M

Main July 4, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4265 views | no comments

BMW официално представи новите Серия 6 Individual и Серия 6 M.
Първият вариант предлага изключително лаково покритие, уникални алуминиеви джанти, поръчкови дървени елементи и кожена тапицерия.
M-пакетът се отличава с аеродинамичен бодикит, включващ променена престилка и странични прагове, LED севтлини за мъгла и 19-цолови лети джанти. Отвътре са използвани кожа и алкантара. Седалките и воланът са спортни.
Компанията обяви, че ще въведе нов 3-литров 6-цилиндров турбодизел с технология TwinPower в новата Серия 6. Той произвежда максимална мощност от 308 к.с. и въртящ момент от 630 Нм, което позволява на купето да ускори от 0 до 100 км/ч за 5,5 сек (5,6 сек за кабриолета). От гледна точка на ефективността собствениците на новото BMW Серия 6 могат да очакват комбиниран разход на гориво от 5,5 л/100км и вредни емисии CO2 от 145 г/км. Конвертируемата версия ще изразходва 5,6 л/100км и 149 г/км CO2.
Баварците ще предложат и система за задвижване на четирите колела xDrive в 650i купе и кабриолет. Тук динамиката на 4,4-литровия V8 агрегат с мощност 401 к.с. и въртящ момент от 600 Нм позволява на купето да ускори от 0 до 100 км/ч само за 4,8 сек, докато на кабриолета са му нужни 4,9 сек.
Всички горепосочени варианти ще бъдат достъпни още тази есен.

 
Keywords:   bmw, bmw 6, co2
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...