BMW Серия 2 купе получи нов пакет от M Performance

Main November 29, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5375 views | no comments

BMW разширява каталога на M Performance с новия си проект за Серия 2 купе. Пакетът предлага ъпргейд на мощността за 220d купе, така 4-цилиндровият 2-литров TwinPower Turbo ще генерира с 16 к.с. и с 40 Нм повече, или до 200 к.с. и 420 Нм. В допълнение M235i вече може да бъде оборудван с диференциал с ограничено приплъзване и система, увеличаваща звука на двигателя и понижаваща налягането на отработените газове.

Каталогът включва декоративни елементи от карбон и хром по изпускателната система, спортно окачване (снижено с 20 мм), спирачна система с червени/жълти/оранжеви апарати и два варианта 19-цолови алуминиеви джанти. Екстериорът е оборудван с аеро кит, включващ предна престилка, задни елементи за въздуховодите, дифузьор и нови странични прагове.

Клиентите на BMW Серия 2 купе могат да персонализират своя автомобил с черна бъбрековидна радиаторна решетка, черни външни капачки, акцентиращи ивици в два цвята и фолио M –Performance за страничните прагове. Отвътре са предвидени тапицерия в алкантара, елементи от въглеродни влакна и стоманени педали.

Новият M Performance кит за BMW Серия 2 купе ще бъде на разположение от март 2014 г.





 
Keywords:   bmw
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...