BMW сред главните герои в „Мисията: Невъзможна – Режим: Фантом“

Main December 16, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6780 views | no comments

BMW на големия екран: „Мисията: Невъзможна – Режим: Фантом“ със специалното участие на BMW е вече в българските кина.. Ексклузивна предпремиерна прожекция на холивудската суперпродукция събра приятели на марката в кино „Арена“. Гостите на събитието, организирано от „Камор Ауто“ и „BMW България“, сред които бяха и звездите от „Стъклен дом“ Елена Петрова, Калин Врачански, Деси Бакърджиева, Юлиан Вергов; телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян и др., първи в България станаха част от поредната мисия на агент Итън Хънт.
Само няколко дни по-рано в Мюнхен в BMW Welt се състоя и европейската премиера на филма. Домакин на събитието бе д-р Норберт Райтхофер, председател на борда на директорите на BMW Group, а специални гости - Том Круз и Маги Кю.
Един от автомобилите, без които агент Хънт не би могъл да изпълни своята мисия, е BMW Vision EfficientDynamics. С помощта на суперспортния модел и иновативните технологии, с които той е оборудван, агентът преодолява предизвикателствата на мумбайския трафик. И ако в миналото скоростта е била елементът, който превръща една мисия от невъзможна във възможна, то четвъртата мисия на Итън Хънт ясно показва, че иновативните технологии на BMW ConnectedDrive са това, което в днешно време дава предимство и на агентите, и на всички останали водачи. BMW Vision EfficientDynamics е с изключителна концепция и атрактивен дизайн. Само след две години през 2014 г. в серийно производство ще бъде въведен вдъхновеният от него BMW i8 - plug-in хибрид с иновативна конструкция от карбон, който ще преобърне представите за радост от шофирането и ефективност в суперспортен автомобил.
Сред другите „филмови звезди“ от Мюнхен са BMW X3, BMW Серия 6 Кабриолет и новото BMW Серия 1. Кабриолетът, и представителят на X семейството, оборудван с интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive участват във вълнуващо преследване в пустинята на Дубай. Новият компактен модел на BMW, от BMW Group Bulgaria своя страна, е част от впечатляваща каскада и на практика спасява агент Хънт от заплетена ситуация в Мумбай.
Главният герой на филма е подпомаган в своята мисия от иновативните функции на BMW ConnectedDrive. BMW Head-Up Display, предупреждение за сблъсък, гласово управление на важни функции в автомобила, и мрежова навигация с изключително подробни дигитални карти, достъпни в широк спектър от модели от гамата на BMW, не само са от решаващо значение за успеха в борбата срещу злото, но и допринасят за по-висока сигурност и радост от шофирането.
За първи път иновативни технологии като BMW ConnectedDrive иBMW EfficientDynamics са част от сценария.

 
Keywords:   bmw, bmw group, BMW Welt
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...