BMW ще предлага M вариант на Серия 7

Main July 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4265 views | no comments

Според последна информация BMW ще произвежда спортна версия на Серия 7 през 2015 г. Моделът ще се нарича xDrive M770i и ще разполага с 4-литров V8 агрегат с туин-турбо система, генериращ 475 к.с. и 650 Нм. Въпреки че тези цифри не са особено впечатляващи , имайки предвид Mercedes S63 AMG (537 к.с. 800 Нм), M770iX ще компенсира с изключително лека конструкция и подобрено управление. Моделът ще включва панели от въглеродни влакна за целия екстериор, олекотени спортни седалки и карбоново-керамични спирачки. Също така ще бъде монтирана нова 8-степенна автоматична трансмисия, изпускателна система с четири накрайника и 20-цолови олекотени джанти.
Масовите варианти ще използват също олекотена конструкция, изградена от карбон и алуминий. Това ще даде възможност на седана да тежи с 450 кг по-малко от своя предшественик.
Опциите за двигателя ще включват 4-цилиндров с мощност 260 к.с., 6-цилиндров -340 к.с. и V8 – 460 к.с. Очакват се плъг-ин хибридни варианти, използващи 2-литров 4-цилиндров и 3-литров 6-цилиндров агрегат.

 
Keywords:   bmw, mercedes s63
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...