Bold-ната В-класа от Carlsson

Main September 3, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6405 views | no comments

В-класата е малко скучен автомобил, за хора на възраст над 50 г. Второто й поколение стана значително по-младежко – така че високата позиция на седене и практичността не бяха обвързани с толкова обикновен дизайн. Тунерът на Mercedes Carlsson успява само с няколко детайла да придаде още по-спортен вид на ванчето. Отпред специалистите поставят малък спойлер под престилката. Сребърни отвори на калниците отвеждат въздуха зад предните колела. Праговете намаляват разстоянието до земята. Не само по-атрактивна визия, но и по-висока стабилност осигурява по-ниското окачване, комбинирано с 18- или 20-цолови джанти.
Дизайнерските акценти от предната част са пренесени назад. Басова ауспухова система с четири тръби издава характера на колата. Накрайниците се подават под задния дифузьор. Линията на покрива е завършена с висок спойлер. Carlsson обаче нямаше да бъде себе си, ако се беше ограничил единствено в оптични промени. С ново управление на двигателя в В-класата работят от 21 до 42 к.с. повече. Така топверсията В 250 развива 253 вместо 211 к.с., В 200 над 187 вместо 156, а В 180 – 146 вместо 122. Отвътре са сменени дръжките на вратите, стелките и педалите.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...