Bosch отваря втори завод в Китай

Main March 22, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5470 views | no comments

Bosch Automotive Diesel Systems – смесено дружество на Roberts Bosch и Wuxi Weifu High-Technology Group, планира да построи втори завод в Кингао, източен Китай. Съоръжението ще произвежда основно горивни дизелови инжектори за леки, лекотоварни и тежкотоварни превозни средства. Той ще се простира на площ от 110 000 кв. метра и ще се строи на два етапа, като общата инвестиция е на стойност 254 млн. долара.
Bosch Automotive Diesel Systems е основано през 2004 г., като 67% от акциите са на Bosch, а останалите 33 са собственост на китайския производител на дизелови инжектори.
Според Bosch дизеловите превозни средства, оборудвани с технологии на компанията, могат да намалят разхода на гориво с до 30%, като в същото произвеждат с 50% по-голям въртящ момент от този на бензиново превозно средство.
В момента компанията Bosch e на пъвро място от общо 100 международни доставчици в списъка на Automotive News Europe. Само през 2010 г. глобалните продажби на оригинални автомобилни части възлизат на 32,5 млрд. долара.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...