Fisker пусна първи тийзър на Nina

Main March 22, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6960 views | no comments

Fisker пусна тийзър на предстоящ модел, който ще видим на автосалона в Ню Йорк след седмица. Засега не са освободени никакви подробности, според информацията тийзърът е най-вероятно дългоочакваният проект Nina. Nina е само кодовото име на новия модел, който подобно на Karma ще представлява електрически седан с удължена автономност.
За разлика от Karma, проектът Nina ще се изгражда в САЩ. От компанията обещват, че ще бъде по-достъпен, въпреки че цената му ще бъде около 57 400 долара, колкото струва главният му конкурент Tesla Model S.
Според друга информация проект Nina няма да е точно опредлен модел, а по-скоро гама от модели с различни дизайни, използващи задвижваща електрическа система от Karma. Първият модел ще бъде средно голям седан със размери като на BMW Серия 3.
Очаквайте повече информация за Nina на 4 април, когато е първият пресден на автомобилното изложение в Ню Йорк.

 
Keywords:   bmw, bmw 3, karma, nina nina
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...