Bosch продължава да разширява търговската си програма за спирачни дискове и спирачни накладки

Main March 11, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3433 views | no comments

Източник: www.bosch.bg

Богат асортимент за почти всички европейски автомобили

* Нарастващото производство осигурява високо качество на продуктите в търговската дейност
* Програма – Спирачни дискове с много високо съдържание на високовъглероден чугун (High Carbon)
* Спирачни накладки с високо качество, позволяващи плавно и равномерно спиране

През изминалите години Bosch постоянно разширява производството на спирачни дискове и накладки. Богатият опит на Bosch като водещ производител на части за първоначално вграждане помага и на пазарната програма на фирмата.
Днес търговската програма на Bosch, включваща над 1 200 вида спирачни дискове и над 900 вида спирачни накладки предлага подходящите резервни части за почти всички автомобили на европейския пазар.

Спирачни дискове и накладки с качество на резервни части за първоначално вграждане за сервиз
Чрез собствено производство и контрол на целия производствен процес от развойната дейност, през избора на материал, до готовата продукция според единни стандарти, Bosch гарантира, че всички продукти се произведени с минимални отклонения при постоянно високо качество. Една голяма част от спирачните дискове от доставната програма на Bosch се произвеждат от високовъглероден чугун (High Carbon). Този материал с високо съдържание на въглерод води до по-добро отвеждане на създаващата се при спиране топлина, с което дисковете постигат по-добро топлоотдаване и предлагат по-висок комфорт на пътуване, като например вибрациите при спиране се намаляват до минимум. За да се улесни безпроблемната и сигурната смяна на частите в сервизите, голям брой спирачни дискове се доставят заедно със съответните фиксиращи болтове.

Също така и за смяната на накладките доставната програма на Bosch предлага подходящи накладки за всички най-разпространени автомобили на европейския пазар. Спирачните накладки от Bosch се отличават с високо качество и с добрия комфорт на пътуване,който осигуряват, както и с липсата на скърцане и вибрации. Със своето кратко време за разработване, висока устойчивост на спирачното усилие, спиране без шум и вибрации, без намаляващ спирачен ефект показателите на тези накладки надминават законовите норми, като например изискванията на Европейска хомологизация ECE R90.

 
Keywords:   b2, bd, bg, bosch
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...