Bosch разширява значително производството на спирачни системи

Main February 22, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6035 views | no comments

Спирачната система в автомобила непрекъснато е подложена на сериозно натоварване и ускорено износване. Смяната и ремонтът на спирачките са всекидневие за всеки автосервиз. Ако трябва да се подменят компоненти на спирачната система, в обширната търговска програма на Bosch, сервизът ще намери съответните резервни части за почти всички марки и модели автомобили на европейския пазар. Специалната номенклатура за автосервизите обхваща спирачни накладки, дискове и барабани, както и спирачна хидравлика с главни и колесни цилиндри и компоненти за модерните спирачни системи с ABS и ESP, разработени от компанията. Специално за нуждите на търговската мрежа в момента Bosch разширява значително разработката и производството на висококачествени спирачни компоненти.
Капацитетът на производствените бази за спирачни накладки, предлагани в търговската програма на Bosch по целия свят, ще нарасне значително в следващите две години. Производството на накладки във фирмения завод в Хуарез, Мексико, ще се увеличи с 12 милиона броя до юни 2012 г. Успоредно до септември с още 4 млн. ще бъде увеличен капацитетът му в Китай, където се строи и нов завод на Bosch. Той ще отвори врати в Нанджин от септември 2012 г. и ще произвежда 80 милиона спирачни накладки годишно. Тук ще заработи и нов развоен център за спирачни накладки за търговската мрежа със супермодерни стендове за изпитване и тестващи системи.
В Германия Bosch разширява капацитета на завода в Гьотинген за ремонт на спирачни барабани, за да удовлетвори нуждите на растящото търсене. Силно се повишава и производството на спирачни дискове. Дъщерната фирма на Bosch, „Будерус Гус ГмбХ“ в Брайденбах, Хесен, едно от водещите предприятия за първоначално вграждане на дискове, в момента реконструира леярната си. Повишеният капацитет ще обогати значително търговската програма на Бош за спирачни дискове.
Инвестициите подчертават голямото значение на компонентите за спирачни системи в търговската програма на Bosch. Тя ще продължи да се обогатява, за да може да предложи на сервизите и търговците всичко за ремонта и поддръжката от един доставчик – от хидравличния агрегат до накладките.

 
Keywords:   abs, bosch
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...