BRABUS “пипна” и комбито Mercedes C-Class

Main November 28, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1261 views | no comments

-Тунинг пакети за всички двигатели

Успоредно с представянето на пазара на новото поколение на комбито Mercedes C-Class, от BRABUS стартират своята програма за оптимизация на модела. Предложенията на фирмата- производител са свързани с тунинг- пакети за бензиновите и дизеловите двигатели, окачването, спирачната система и впечатляващ набор интериорни подобрения.

Дизеловата CDI гама на Mercedes C-Class се предлага с няколко пакета BRABUS PowerXtra. В резултат на интегрирането на D2 (III) пакета при модификацията C 200 CDI максималната мощност на двигателя се повишава с 39 конски сили, а максималният въртящ момент достига 385 Нм. С BRABUS D3 S, максималната мощност на Mercedes C 220 CDI се повишава с 50 единици и достига 220 конски сили, а моментът е 480 Нм.

Топ изпълнението в турбодизеловата гама (C 320 CDI) може да разчита на увеличение в мощността от 48 конски сили, след монтирането на D6 (III) пакета на BRABUS. В този вариант, максималният въртящ момент на мотора достига впечатляващите 590 Нм. Крайният резултат от оптимизацията е ускорение от 0 до 100 км/ч за 6.9 секунди и максимална скорост от 250 км/ч (електронно ограничена).

V- образните, шестцилиндрови бензинови версии C 280 и C 350 могат да разчитат на двигателя BRABUS 4.0. След сериозна преработка на коляновия вал и монтирането на по- големи бутала, максималната мощност, на която могат да разчитат бъдещите собственици на "семейното комби, достига 332 конски сили. Максималният въртящ момент дости 420 Нм при 4 200/мин, ускорението от 0 до 100 км/ч се извършва за 5.9 секунди, а скоростта е 275 км/ч.

От BRABUS са предвидили и пакет гуми/джанти с размери вариращи от 17 до 19 цола. Предвидени са и специални предложения по отношение на интериора, аеродинамиката, окачването, спирачната система (налични са две нива) и изпускателната система.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...