Brabus превърна G65 AMG в подвижен Apple store с 800 к.с.

Main March 11, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 14315 views | no comments

Brabus разкри новия си проект 800 iBusiness малко преди дебюта му на автомобилното изложение в Женева следващата седмица. Базиран на Mercedes G65 AMG, моделът предлага агресивен боди кит, преден капак с огромен въздухозаборник и ревизирана радиаторна решетка. SUV-ът също така е получил затъмнени ксенонови светлини, компоненти от карбон и 23-цолови алуминиеви джанти.
Кабината е екипирана с кожени седалки, хедлайнер в алкантара и алуминиеви педали. Отзад са налице индивидуални седалки и пълнометражна централна конзола с хладилник.
Както подсказва името, iBusiness предлага пълен асортимент от продукти на Apple, включващ iPod Touch, iPad Mini, Mac Mini и Apple TV. Може да се възползвате и от 15,6-инчов LCD монитор, премиум аудио система и безжичен интернет.
Под капака се крие 6-литров V12 агрегат с нови турбокомпресори, спортна изпускателна система от неръждаема стомана, оптимизирано ECU и четири интеркулера тип вода – въздух. Благодарение на тези модификации максималната мощност е увеличена на 800 к.с., а въртящият момент е електронно ограничен до 1100 Нм. Това позволява на Brabus 800 iBusiness да ускори от 0 до 100 км/ч за 4,2 сек и да достигне без проблем ограничената максимална скорост от 250 км/ч.

 
Keywords:   Brabus
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...