Bugatti с първо участие на салона в Катар

Main January 27, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4024 views | no comments

Легендарният производител на луксозни суперспортни автомобили- Bugatti, отбеляза първото си участие на салона в Катар по подобаващ начин. Компанията зарадва посетителите с представянето на Veyron 16.4 Grand Sport– най-бързия, мощен и екслузивен открит автомобил, който някога се е появявал на бял свят.

Veyron 16.4 Grand Sport разполага с твърд таван, който при желание може да бъде отстранен. Когато конструкцията на модела е закрита, максималната скорост на движение достига 407 км/ч. 360 км/ч пък е максималният показател при положение, че покривът е оставен в гаража. Veyron 16.4 Grand Sport е оборудван със специален сгъваем таван, който откриваме в товарното отделение. При липса на твърд таван, той успешно защитава интериора дори при скорост на движение от до 130 км/ч.

Вътрешността на Veyron 16.4 Grand Sport се отличава от тази на "стандартния Veyron със специална водоустойчива тапицерия, задно съшити кожени парчета, камера за задно виждане с 2.7 инчов монитор, вграден в огледалото за задно виждане, аудиоситема Puccini с дигитална обработка на сигнала и др.

Базовата цена на Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport е определена на 1.4 милиона евро (без каквито и да било такси), а през следващите няколко години ще бъдат произведени само 150 негови представителя.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...