Lexus нае Кайли Миног за лансирането на CT200h

Main January 27, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3944 views | no comments


Луксозната марка на Toyota Lexus нае австралийската суперзвезда Кайли Миног за лансирането на хибридния си модел CT200h.

"Новите ни отношения с Кайли - една световна икона - изпълнител, ще бъдат от голяма полза в подкрепата лансирането в медиите на колата, което всъщност е част от маркетинговия ни план "Тиха революция". Кайли е перфектният посланник за Lexus...Тя има енергията, стила и изключителна публична популярност, което ще докара посланието ни директно до нови клиенти за нас". В допълнение към участието си в телевизионната и печатна реклама, Кайли ще получи и специално персонализиран за нея автомобил CT200h." - се казва в пресрелиза на производителя.

Lexus ще е водещ спонсор на поредното турне на Кайли - "Aphrodite - Les Folies 2011" във Великобритания, което обещава да стане едно от впечатляващите зрелищни и технически комплексни музикални събития на годината.

Миног, която също е и успешна артистка, доказала качествата си в сапунката Съседи на Aussie TV, освен изявите си на певица, танцьорка, модел и дизайнерка сподели: "Много съм доволна, че ще работя заедно с марката за лансирането на този техен модел.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...