Buick Riviera дебютира на салона в Шанхай

Main April 23, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 875 views | no comments

Автомобилното изложение в Шанхай се превърна в "родилно отделение за най- новата концепутална разработка на Buick. След осемгодишно прекъсване, подразделението на гиганта General Motors ще се опита да възроди един от класическите си модели, от който между 1963 и 1999 година, американските дилъри на Buick са продали над 1.1 милиона екземпляра.

Новият Buick Riviera е концептуален модел, разработен от Pan Asia Technical Automotive Center (PATAC) в Китай, който е венчър на General Motors и Shanghai Automotive Industry Corporation (SAIC). Автомобилът беше представен в Шанхай от председателите на двете компании в лицата на Рик Вагонер и Ху Маоян.

Концептуалната разработка Buick Riviera е с основни габарити дължина 4 710 мм, ширина 1 940 мм и височина 1 415 мм. Междуосието е 2 870 мм. 2+2 местното купе на автомобила е само с две- gullwing, врати, а тялото му е направено от въглеродни нишки. Масивното излъчване на модела е засилено допълнително и чрез монтираните 21- цолови джанти.

Видео на Citroen C-Crosser можете да видите тук:AutoPress.tv

*****
Обсъди темата в блога на auto-press.net www.autopress.blog.bg

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...