Cadillac пуска специлен пакет Black Diamond за CTS-V

Main February 3, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6265 views | no comments

Cadillac ще предложи на почиателите си от пролетта специален пакет за CTS-V - Black Diamond Edition. Той ще включва редица екстри, сред които нова уникална трислойна боя Black Diamond. Пакетът ще се предлага и за трите варианта на модела – седан, купе и комби.
Въпросната боя е съставена от специален светло сребрист пигмент, състоящ се от алуминиеви частици, внедрени в блестяща смес, наречена магнезиев флуорид. Резултатът е боя с диамантен блясък, който се променя спрямо падащата под различен ъгъл светлина. Другите екстри включват сатенено графитени 19-цолови джанти с жълти спирачни апарати Brembo, спортни седалки Recaro всяка с 14 регулируеми елемента и дървени апликации и комбинация от кожа и велур за интериора.
CTS-V Black Diamond ще се предлага на цена от 69 190 долара с механична скоростна кутия и 70 490 долара с автоматична. Моделът ще е наличен в дилърските центрове на марката през март. Засега няма информация дали ще стигне и на европейския пазар.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...