Captiva прекроява стила си в Женева

Main February 25, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 2670 views | no comments

Chevrolet представя официално пред публика в Женева обновеното издание на Captiva. Промените в компактния SUV са най-осезателни в стилистиката на предната и задната част на каросерията. Нови са и задните светлини с LED-елементи, многоъгълните хромирани накрайници на ауспуховите тръби и задната броня с променена форма. В предната част впечатление правят различната долна част на бронята, рестилизираната структура на предната решетка и промененото оформление на фаровете за мъгла. Впечатляващото излъчване на Captiva на пътя се подчертава допълнително и от новите 18-цолови алуминиеви колела.

По-високите нива на Captiva за новата моделна година 2013 ще се оборудват серийно със система за достъп и стартиране без ключ. Интериорът на модела ще се отличава с нови свежи разцветки и тапицерии на седалките (от естествена кожа при по-високите нива на изпълнение), както и с ново оформление на декоративните панели на арматурното табло.

Климатичната инсталация с възможност за различни настройки в две зони, пакетът индиректно осветление и отопляемите задни седалки предлагат допълнителен комфорт при някои от нивата на обзавеждане.

Обновената като дизайн Captiva е типичен семеен SUV-автомобил със своите до седем различни конфигурации на седалките и множество допълнителни удобства. Chevrolet ще повдигне летвата в този клас още по-високо, представяйки през тази пролет пазарната премиера на изцяло новия модел Trax, който ще обогати изключително популярния и бързо развиващ се пазарен сегмент на малките SUV-автомобили. Trax ще се предлага във версии с предно и двойно предаване. Предвижда се той да бъде на разположение в официалните представителства на марката в Европа от пролетта на тази година. Гамата от двигатели ще се състои от 1,4-литров бензинов турбоагрегат с максимална мощност 140 к.с. (103 кВт), 1,6-литров атмосферен бензинов агрегат и 1,7-литров турбодизелов двигател с максимална мощност 130 к.с. (96 кВт). Trax ще се предлага във варианти с предно предаване (FWD) и система за задвижване на четирите колела (AWD). Двойното предаване AWD ще бъде на разположение на клиентите, които се насочват към 1,4-литровия бензинов турбомотор и 1,7-литровия турбодизел.




 
Keywords:   chevrolet
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...