CAT B15 – и с кола можеш да го газиш

Main April 26, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 12290 views | no comments

Новият модел от устойчивата на екстремни условия серия на CAT, B15, тръгва ексклузивно в търговската мрежа на VIVACOM в края на тази седмица. Смартфонът е подходящ за хора с активен начин на живот, спортисти, занимаващи се с екстремни спортове, катерачи или просто небрежни към вещите си. Устойчив е на удар и ниски температури, а сертификатът IP67 гарантира неговата устойчивост на прах и вода. Специалната му система за проследяване на пръстите позволява работа с него дори с мокри ръце.

CAT B15 работи под Android OS, v4.1 (Jelly Bean) и е снабден с двуядрен процесор с честота 1.0 GHz. Телефонът разполага с два слота за SIM карти и 4.0“ TFT дисплей с Gorilla Glass стъкло. Оборудван е с 5-мегапикселова камера, 3.5G, GPS, Bluetooth и FM радио.

VIVACOM ще предлага двусимовия смартфон с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL за 19.90 лв. на месец или в брой за 399.90 лв.







 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...