Caterham 620R официално разкрит

Main July 10, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9980 views | no comments

Caterham разкри официално 620R, който ще замести топ версията R500. Моделът ще направи публичен дебют на Фестивала на скоростта в Гудууд. Задвижва се от 2-литров Ford Duratec двигател, който генерира максималните 311 к.с. при 7700 об/мин и 296 Нм при 7350 об/мин. Това ще му позволи да ускори от място до 100 км/ч само за 2,8 сек.
Шасито на Caterham 620R е изградено от специален бронз, съчетаващ мед, калай и цинк. Превозното средство предлага състезателна система за охлаждане и специален преден нос, подобряващ въздушния поток. Задното окачване е независимо, тип De Dion. Моделът се вози на 13-цолови алуминиеви джанти, обути в гуми Avon ZZR. Отвътре е оборудвано със спортен инструментален клъстър, ергономичен скоростен лост, спортен волан, спортни седалки и интериорни панели от карбон.
Caterham 620R ще се появи на пазара до края на годината на стартова цена от 58 000 евро, което го прави с 8700 евро по-скъп от досегашния R500.

 
Keywords:   caterham, ford, 311, avon, de dion
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...