Caterham пуска нов модел през 2015 г.

Main February 15, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3895 views | no comments

Caterham планира нов модел, който ще бъде достъпен в три различни конфигурации. Моделът ще се предлага във версии купе и кабриолет и ще стартира през 2015 г. Той ще предлага нов дизайн, различаващ се коренно от класическия „7” . Той ще бъде с две места, а теглото му ще е по-малко от 1000 кг. Инженерите на компанията обмислят дали да използват архитектура със средноразположен двигател или да заложат на класическия вариант с предноразположен агрегат, задвижващ задната ос. Възможно е и използването и на автоматична скоростна кутия.
В момента компанията се договаря с доставчици на двигатели, според неофициална информация това най-вероятно ще е Ford. Едно е сигурно, новият модел със сигурност ще предлага по-добри динамични характеристики и по-добро съотношение мощност-тегло от сегашния „7”.
Ако всичко върви по план, Caterham ще продава около 2500 бройки годишно от новия модел благодарение на наличието на нови пазари като Индия и Китай.

 
Keywords:   ford
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...