Chevrolet Malibu се подготвя за световна премиера

Main March 31, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1890 views | no comments

Днес Chevrolet загатна за новия Malibu. Компанията ще разкрие модела на живо на 19 април в 2:30 ч Централно европейско време на http://www.facebook.com/chevrolet. Потребителите ще бъдат насърчавани да задават въпроси по време на представянето в Twitter използвайки MalibuReveal или на страницата на Chevrolet във Facebook. Членовете на екипа на Chevrolet ще бъдат на разположение по време на модерираната сесия за въпроси и отговори на живо следваща представянето в интернет.
Представянето в мрежата съвпада по време с дебюта на новия Malibu на “Автомобилното изложение в Шанхай”, както и на „Международното автомобилно изложение в Ню Йорк”, което ще отвори вратите си за посетители от 23 април до 1 май.

Malibu ще бъде оборудван с глобалната гама от високоефективни и мощни 4-цилиндрови двигатели и 6-степенни трансмисии, които също имат принос за намаляване на разхода на гориво на автомобила. Той е конструиран така, че да съответства на вкусовете и нуждите на всички пазари по света.
Новият Malibu е глобален модел на Chevrolet от среден клас. Той ще се продава в почти 100 държави на шест континента и ще се произвежда на няколко места включително в Китай и в два завода в Съединените щати.
Malibu бе най-продаваният модел на Chevrolet и на GM като цяло в Сащ през 2010 година с реализирани почти 200 000 броя. Това е един от най-високо оценяваните автомобили в Щатите с над 40 награди от 2008 година насам. Malibu е единственият автомобил от среден клас който печели наградата за най-добър клиентски избор Best Buy на изданието Consumers Digest Automotive през последните три години – 2011, 2010, 2009. Автомобила бе определен и като модел с най-високо ниво на сигурност от застрахователния институт за пътна безопасност (Insurance Institute for Highway Safety) за последните две години.
Повече информация в прикачения файл.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...