Chevrolet стъпва на пазара в Южна Корея

Main January 21, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1710 views | no comments

Chevrolet, най-голямата марка на GM в световен мащаб, обяви своето навлизане на южнокорейския автомобилен пазар. В допълнение към това GM Daewoo оповестиха намерението си за смяна на името на компанията на GM Korea Co. До края на първото тримесечие на 2011 година.
"Ние разполагаме с отлични пазарни позиции, които ни позволяват да представим една от най-ярките автомобилни марки в световен мащаб в Южна Корея," отбеляза Майк Аркамоне, президент и изпълнителен директор на GM Daewoo.
Пазарното проучване на GM разкрива изключително добър прием на марката Chevrolet от страна на южнокорейските потребители. През тази година американският гигант ще стартира най-агресивната в своята история програма от премиери на пазара в Южна Корея и ще обнови изцяло своята продуктова гама с осем нови модела. Новата палитра от предложения с марката Chevrolet включва Chevrolet Camaro, Orlando, Aveo и Captiva.
От 2004 година насам дейността на GM в Южна Корея изигра ключова роля в създаването на дизайна, конструирането и производството на новата гама от компактни модели на марката Chevrolet , предназначени за световните пазари.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...