Chrysler - Ще забавят продукцията си

Main May 5, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1588 views | no comments

Малко преди да обяви плановете си за преструктуриране, Chrysler бе принуден да затвори няколко от своите фабрики и да остави серия автомобили, двигатели и компоненти недовършени. Но щом Chrysler излезе от състоянието на банкрут и поднови производството си (вероятно в следващите 30 до 60 дни), новата компания ще трябва да довърши производството, докато същевременно подготвя фабриките за производството на бъдещите си модели.

Това означава, че Chrysler ще закъснеят с пускането на тези модели за 2010 година, обясни вицепрезидентът на Chrysler Group, отговарящ за процеса на производство. В резултат на статуквото при компанията моделите за 2011 година може също да бъдат забавени, като това важи за очакваните нови поколения на Jeep Grand Cherokee и Chrysler 300.

Нещата обаче са допълнително усложнени от липсата на достатъчно доставчици, които нямат желанието да изпращат инструментите и частите, нужни за предварителна оценка преди производството на моделите за 2011 година. Доставчиците на Chrysler имат да получават милиарди долари за части, които вече са достигнали до компанията. Междувременно от автомобилния производител се надяват, че съдът на Ню Йорк ще им позволи да изплатят част от наличните си средства на тези доставчици.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...