Citroen DSX и Range Rover Sport главни герои в новия AUTO BILD

Main March 27, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6235 views | no comments

Зимата лека-полека си отива, дъждът идва на мястото на снега. Времето на летните гуми настъпва, а от новия брой на списание AUTO BILD България ще разберете кой модел е най-добър. Спиране, управляемост, шум при преминаване – тест пилотите са правили какви ли не изпитания, за да разберат с какво е най-сигурно да бъде обут автомобилът ви. На страниците ще откриете най-новия Range Rover Sport – моделът, който Land Rover представя като най-пъргавия в гамата си.
Корицата краси бъдещият Citroen DSX, а вътре в списанието ще прочетете пространна публикация за новите модели на френската марка. В сравнителен тест сили мерят три спортиста с атмосферни мотори – Audi RS5, Lexus IS-F и Mercedes C 63 AMG, които покоряват пистите напук на дискусиите за опазване на околната среда и на ориентирането към даунсайзинга. В рубриката за употребявани автомобили са представени BMW Серия 1, както и петте най-безпроблемни модела в същия клас според статистиката на TUV. И още:
Актуално: Citroen DSXАктуално: новото BMW Серия 2Сравнителен тест: Audi RS5, Lexus IS-F и Mercedes C 63 AMGТест на системи за следене на мъртвия ъгълВъодушевление: Pininfarina Sergio – паметник за великия дизайнерУпотребявани автомобили: BMW Серия 1


 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...