Citroen на международния салон за земеделие в Париж

Main March 5, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2618 views | no comments

Главно действащо лице на сцената на новите технологии, Citroen от години насам е ангажиран в областта на опазването на околната среда и икономията на гориво, като предлага широка гама от приложими и ефикасни решения.

Микрохибридните версии на C2 и C3 Stop & Start, C3 Gaz Naturel, дизеловите двигатели HDi, филтърът за твърди частици (FAP) и още - в най-близкото бъдеще - C4 Bio Tech, и C4 Hybride HDi, са конкретни предложения, които едновременно отговарят на най-високите критерии за опазване на природната среда и прилагат ефикасни решения, достъпни за най-широк кръг от потребители.

По повод Международния салон за земеделие Citroen представя два автомобила : C4 Bio Tech и C1 HDi 55. C4 Bio Tech, който ще се появи на пазара във Франция през септември т. г., е т.н. вариант Flexfuel с бензиново захранване с променливо съдържание на етанол, като съотношението може да варира от 0 до 85 %. C1 HDi 55, много пестелив на емисии CO2 (109 г/км), може както и всички останали модели на Марката, да бъде оборудван с двигател HDi, в който да се използват смеси, съдържащи до 30 % метилов естер, добит от дизеловото гориво. И нещо повече, бензиновите модели от гамата без никакви приспособления могат да работят с горивни смеси, които съдържат до 10 % етанол. Citroen предлага на пазара и други версии, съчетаващи високи показатели на пътно поведение и безспорни екологични показатели.

Международният салон за земеделие в Париж е мястото, където Citroen представя и лекотоварната си гама.

В експозицията си Марката показва:
- два автомобила Berlingo : единият е версия 4X4, другият - в изпълнение First,
- два варианта Jumpy : в изпълнение товарен и хладилен вариант
- два броя Jumper : единият преобразуван в хранителен магазин, а другият - в усилена товарна платформа тип самосвал.

Международният салон за земеделие ще се проведе от 3 до 11 март 2007 г. в Париж, в изложбения център в Порт дьо Версай.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...